Thursday, January 25, 2007

"Patratzele" este gata !

Azi, pe la ora 18.00 am impuns acul pt ultima oara in bordura lui Patratzele. Gata...in 7 zile! wow! ( ah, cum m-as lauda, dar se zice ca ..lauda de sine...stiti voi! ;o))

Il includ pe lista mea de quilturi pentru expozitita peticelelor de la Resita din septembrie a.c. Pina atunci insa.... mai e mult, cale lunga si timp berechet pentru altele si altele...quilturi.

Acu' dupa atitea patratzele visez numai cercuri...ha-ha! da' pentru asta mai am de invatat-practicat putin...doar v-am zis ca mi-s incepatoare....nu ? ;o))

Si-acu' pentru cei carora le e foaaaame : ( se zice ca pofta vine...vazind!) :8 comments:

 1. Corina5:02 AM

  Draga mea, chiar te consideri o incepatoare? Cred ca e cazul sa te "avansezi" putin in grad, ai deja doua quilturi mari reusite!Felicitari, noi cel putin te "promovam":)

  ReplyDelete
 2. Teodora, "lauda de sine, face mult bine" , asa zic eu, si ai si de ce fi mândra, când ma gândesc ca ai intrat pe grup pe 7 martie anul trecut, si ca în ultimele 6 luni ai produs deja o multime de creatii si 2 quilturi mari, nici nu am cuvinte ca sa te felicit !!!
  Daca continui pe ritmul acesta , vai face în curând o expozitie personala !!!
  Sa-l pui si pe blogul grupului! Mii de felicitari, Smaranda

  ReplyDelete
 3. Gata, nu mai esti incepatoare! Esti mai avansata ca mine, ai 2 quilturi mari si frumoase. cine stie ce mai faci pana la Resita! Elena

  ReplyDelete
 4. Bravo, Teodora, l-ai facut in timp record.E excelent.
  Abia astept sa-l vad pe urmatorul.
  Geta

  ReplyDelete
 5. Anonymous10:36 AM

  Multumesc, peticelelor! nici nu stiti cit de bine imi fac cuvintele voastre...
  ;o)))
  Teodora.

  ReplyDelete
 6. No bravai! Si ce fata harnicuta are mama... Foarti foarti frumusal. In curand o sa ai probleme cu stocurile:))) Daniela

  ReplyDelete
 7. Vreau sa fiu si eu printre cele care te felicita, qultul ti-a iesit foarte frumos, si intr-adevar, sunt sigura ca o sa mai faci cateva pana la Resita.
  Bravo!

  ReplyDelete
 8. Bravo! Felicitari! e frumos si l-ai terminat foarte foarte repede. Sunt curioasa ce urmeaza :)

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...