I wish you all a "fresh" start, as my favorite rucola and radishes salad :))
si totodata un an "rotund" si "auriu"...ca si piinea mea coapta la foc de lemne in soba mea noua, albastra. ;)
and also a "round" and "golden" year....as my bread baked in a wood stove. A new blue, darling wood stove. ;) ( you'll see it soon here)
Zimbeste, miine poate fi o zi mai frumoasa.;)
Smile, tomorrow could be a better day. ;)
Hm, ce pofta mi-ai facut :))) Daca te rog frumos nu-mi scrii si mie cum faci salata si painea?
ReplyDeleteAn nou fericit si tie, si celor cei dragi pentru tine :)
An nou fericit!
ReplyDeleteAzi si eu am facut paine si in plus am facut prima data si focaccia :)
E 1 noaptea dar ce as manca asa o salata ! Si cu paine din aceea !
ReplyDelete"La Multi Ani" !
si soba? arata-ne si soba cea noua si albastra! :)
ReplyDeleteLA MULTI ANI!
La multi ani si tie! Si da, vreau sa vad si eu soba cea noua si albastra!
ReplyDeleteintr adevar curcanu e superapetisant!!!!
ReplyDeletesi palariile sunt nemaipomenite!!!
acum ca mi- ai spus si mie cum sa fac ...asa voi proceda cu acele ...
brava tie!!
pupicei multi!!
Iulia